Xaxa.mn

Дэлхийн улс орнуудын өглөөний цай

Өглөөг амжилттай эхлүүлэхийн тулд эртлэн босохоос гадна бүтэн өдрийн эрч хүч бэлэглэх амтлаг хэрнээ хөнгөн зоог барихыг мэргэжилтнүүд санал болгодог. Улс орон бүр өөрсдийн гэсэн соёл уламжлалтайн адил зоогийн ширээ ч мөн өөр өөр байдаг. Тэгвэл дэлхийн улс орнууд уламжлалт өглөөний цайндаа ямар төрлийн хүнс ихэвчлэн хэрэглэдгийг сонирхъё.
 
Этиоп: Эрдэнэшишийн гурил, үр тариаЭтиоп: Эрдэнэшишийн гурил, үр тариа
Япон: Будаа, загас, даршилсан ногооЯпон: Будаа, загас, даршилсан ногоо
Исланд: Omego 3-аар баялаг сагамхай загасны элэгний тосИсланд: Omego 3-аар баялаг сагамхай загасны элэгний тос
Сингапур: Шарсан талх, өндөг, наргил модны самрын сүүСингапур: Шарсан талх, өндөг, наргил модны самрын сүү
Марокко: Цөцгийн тос, зөгийн балтай багхрирМарокко: Цөцгийн тос, зөгийн балтай багхрир
Австрали: Авакода, шарсан өндөгтэй талхАвстрали: Авакода, шарсан өндөгтэй талх
Бразил: Эрдэнэшишийн талхБразил: Эрдэнэшишийн талх
Тунис: Халуун ногоотой тахианы шөлТунис: Халуун ногоотой тахианы шөл
Гуам: Өндөгтэй шарсан будааГуам: Өндөгтэй шарсан будаа
Украйн: Амтлаг шарвинУкрайн: Амтлаг шарвин
Тайвань: Шошны сүүгээр зуурсан шарвинТайвань: Шошны сүүгээр зуурсан шарвин
Итали: ЭспрессоИтали: Эспрессо
 
Эх сурвалж: www.cnn.com 
скачать dle 12.0

Сэтгэгдэл бичих

Шинээр нэмэгдсэн

Ангилалууд

Фэйсбүүк

Follow us